Termeni si Conditii


Compania care administreaza site-ul www.ecot.ro, denumit in continuare www.ecot.ro este SC ECO TRADING SRL, numita in continuare SC ECO TRADING SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J04/1119/1995 , avand Codul Unic de Inregistrare:7712960.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.SC ECO TRADING SRL. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-uluiwww.ecot.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ECO TRADING SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC ECO TRADING SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatie legata de raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor ne puteti contacta la adresa de mail: online©ecot.ro

2. Accesul la informatiile de pe site
SC ECO TRADING SRL. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.ecot.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ECO TRADING SRL. fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SC ECO TRADING SRL. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC ECO TRADING SRL. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC ECO TRADING SRL. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SC ECO TRADING SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ulwww.ecot.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
SC ECO TRADING SRL. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC ECO TRADING SRL. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC ECO TRADING SRL. de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SC ECO TRADING SRL., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, acest lucru fiind comunicat de consultantul www.ecot.ro. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte, dar pot diferi in cazul in care produsul comandat nu se afla pe stoc si trebuie reachizitionat.
SC ECO TRADING SRL. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.ecot.ro.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SC ECO TRADING SRL. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bacau precum si in localitatile unde SC ECO TRADING SRL are puncte de livrare. In cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de SC ECO TRADING SRL. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.
SC ECO TRADING SRL. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC ECO TRADING SRL. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. SC ECO TRADING SRL. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre SC ECO TRADING SRL. la adresa de e-mail online©ecot.ro sau prin fax, la numarul 0234.555474. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC ECO TRADING SRL.. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ulwww.ecot.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC ECO TRADING SRL. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
SC ECO TRADING SRL. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC ECO TRADING SRL. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC ECO TRADING SRL. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul www.ecot.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC ECO TRADING SRL. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC  ECO TRADING SRL. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.ecot.ro.
SC ECO TRADING SRL. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.ecot.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris SC ECO TRADING SRL. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa online©ecot.ro.

11. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.ecot.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bacau. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

12. Reclamatii si sugestii

Pentru orice fel de reclamatii sau sugestii ne puteti contacta la urmatoarea adresa de mail: online©ecot.ro Va multumim!

 

13. Cookie-uri si IP-uri colectate

Politica www.ecot.ro privind Cookies

Informatiile pe care le vom pune le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookies, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.ecot.ro.

 

Ce sunt cookies

Cookies reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.

Cookies sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookies este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o exerienta pozitiva la fiecare vizita.

 

Cum functioneaza cookies

Cookies sunt instalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookies nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului.

 

 

Cookies plasate de terti

Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookies care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site,  privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

 

Ce cookies utilizeaza acest site

• Cookie-uri de performanta a site-ului

• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

• Cookie-uri pentru geotargetting

• Cookie-uri de inregistrare

• Cookie-uri pentru publicitate

• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookies

Cookies pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookies pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.

Cookies stocheaza informatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc)

  

 Importanta cookies pentru internet

Cookies reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookies fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.

Dezactivarea unor cookies poate face un anumit site imposibil de utilizat.

 

 Cum putem dezactiva cookies

Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficinta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookies se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte”  din browserul utilizat.

 

Linkuri utile

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

All About Cookies

 

In cazul in care aveti intrebari cu privire la informatiile prezentate, nu ezitati sa ne contactati la online©ecot.ro.

www.ecot.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta prezentare. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.