De 25 de ani suntem partenerul tau de încredere!

Cu o echipa de peste 60 de angajati, Eco Trading este distribuitor de accesorii pentru producatori de ferestre si usi din PVC si AL si dispune de o flota auto proprie.
Este misiunea companiei sa fim un partener important pentru producatorii de tamplarie PVC si aluminiu din Romania asigurandu-le o gama completa de materiale si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct din Romania, insotite de consultanta tehnica de specialitate.
Prin conectarea permanenta cu solicitarile clientilor, portofoliul complet, livrarile la sediu, transport, consultanta si serviciile de calitate venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri.
Ne asumam responsabilitatea de a indeplini angajamentele facute clientilor nostri, intelegand clar urgenta si seriozitatea activitătilor lor.
Clientii se afla in centrul preocuparilor noastre.
Suntem o echipa si lucram in permanenta la mentinerea standardului privind calitatea serviciilor de distributie.
Fara o echipa bine pregatita, avand cunostinte tehnice temeinice si foarte comunicativa, fara respectarea unei conduite ferme, atat interna, cat si in relatia cu partenerii, succesul nu ar fi putut fi obtinut intr-o piata foarte competitiva.

Viziune 

Sa anticipam si sa raspundem dinamic cerintelor clientilor, oferindu-le produse de top si servicii la cel mai inalt nivel de performanta.
Sa fim loiali si deschisi in permanenta fata de parteneri si implicati pentru o colaborare reusita si de lunga durata.