• Banda Etansare Cu Vapori Ext 70mm

  in stoc
  BEVE70

 • 137.64 lei cu TVA

  Per ROLA


  Banda Etansare Cu Vapori Ext 70mm disponibil pentru comandare in multiplu unitatii de ambalare

 • +

  Cantitatea minima pentru "Banda Etansare Cu Vapori Ext 70mm" este 1.

Caracteristici tehnice

PENOSIL Premium Sealing Tape Internal este o bandă de control al vaporilor pentru a acoperi îmbinările usilor si ferestrelor la exterior. Banda de îmbinare externă permite vaporilor de apă să difuzeze din interior spre exterior si protejează articulatia si structura clădirii la umiditate. Banda adezivă aderă bine toate cele mai comune materiale de constructie. Banda aplicată în rost poate fi tencuiă si vopsită. Traversă în lungime, flexibilă la miscările structurii peretelui.

Domenii de utilizare

Folosită pentru a proteja îmbinările ferestrelor si usilor si protejarea structurii clădirii la umiditate.

Conditii de aplicare

Temperatura recomandată la aplicare este de + 5°C până la +35°C.

Instrucţiuni de aplicare

Suprafetele în care se vor aplica benzile de etansare trebuie să fie curate, uscate si fără ulei, lubrifiant si praf. Produse chimice de curătare nu interferează sau diminuează nivelul de aderentă al benzii. Duritatea sau porozitatea suprafetei pot reduce aderenta. Se recomandă stabilizarea suprafetelor fără aderentă cu un strat de grund, folosind solutia de dispersie PENOSIL Premium BetPrimer într-un raport de 1: 5. Banda aplicată trebuie să fie derulată de pe bobină si tăiată la lungimea dorită. Scoateti folia protectoare de pe banda adezivă si atasati banda la glaful ferestrei. Dacă trebuie instalată fereastra sau usa la acelasi nivel cu planul peretelui, cel putin o bucată cât lătimea benzii trebuie să fie păstrată pentru colturi (a se vedea figura de mai jos). Dacă fereastra sau usa urmează să fie montată în interiorul planului peretelui, bucata păstrată trebuie să fie cel putin jumătate din lătimea benzii, bucată ce se pastrează pentru colturi (a se vedea figura de mai jos). Banda se aplică longitudinal, de-a lungul perimetrului ferestrei pornind de la bara inferioară. Repetati procesul în mod similar pe toate laturile ferestrei. Ulterior, îndreptati geamul sau geamul usii, atasati-l conform cerintelor si umpleti îmbinarea ferestrei cu spumă de constructie. Îndepărtati spuma excesivă odată si atasati cealaltă jumătate a benzii pe cadrul mobil al ferestrei sau pe perete. Utilizati o rolă de presiune pentru a obtine o aderentă mai bună. Adezivul de pe ambele părti ale benzii de etansare permite aplicarea unei benzi de îmbinare înainte sau după montarea ferestrelor / usilor si utilizarea spumei de asamblare. Utilizati o rolă de presiune pentru a obtine o lipire mai bună. PENOSIL Premium Seal & Fix 709 poate fi folosit pentru a conecta capetele benzii la îmbinare. Odată ce banda adezivă îsi pierde adzivul din orice motiv, se poate folosi adezivul PENOSIL Premium Seal & Fix 709 pentru aplicarea benzii. Rostul cu banda de etansare trebuie să fie acoperit cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de două luni după instalarea benzii în rost.

Ambalaj

Benzi cu lăţime de 70mm, 100mm si 150mm şi lungime 25m.

 

Tehnologia PENOSIL 3+1 pentru montarea ferestrelor asigură:

 • O bariera etanşă şi care protejează de vaporii din interior.
 • Izolare termică, care nu depinde de vânt sau de umiditate.
 • Izolare fonică.
 • Îmbinare etanşă contra apei şi vântului din exterior.

TEHNOLOGIE DE MONTARE FERESTRE PENOSIL 3+1:

 • Protejează îmbinarea împotriva umidităţii din interior - banda barieră pentru vapori PENOSIL Premium Sealing Tape Internal.
 • Izolare fonică şi termică - spumă de construcţie, cum ar fi PENOSIL Premium Gunfoam.
 • Protejează îmbinarea împotriva efectelor meteo exterioare - banda de etanşare expandabilă PENOSIL Premium Expanding Tape şi/sau banda de protecţie la vânt PENOSIL Premium Sealing Tape External.